Fortsätt till huvudinnehåll

Julgran och tågbiljett!

Första dagen på julledigheten innebar SOVMORGON! Så lyxigt!

Efter att ha städat, tvättat och packat in lite julklappar åkte vi för att hämta ut Lennys tågbiljett från Göteborg till Ed på juldagen. Sedan åkte vi hem till Lennys mamma för att hjälpa henne att klä julgranen.

Det är verkligen mysigt att klä granen. Imorgon ska jag hem till mamma och klä ytterligare en gran. Sedan ska vi göra vårt årliga mini-jullandskap hemma hos mamma. Då är det jul!

På måndag får Lenny besked om jobbet!

Hoppas att ni har en lugn helg!
Skriv gärna en julhälsning när ni ändå är här och hälsar på!

Kramar Ellinor

Kommentarer

Anonym sa…
hej hej! håller verkligen tummarna för att Lenny får nåt av jobben. Texas har haft feber sen i fredagsnatt så hjälp oss hålla tummarna på att det går över till imorgon. annars vet vi inte om vi kan åka på tisdag.

Ha en jätteskön jul och ta hand om varandra.
kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.