Fortsätt till huvudinnehåll

2850 besökare - inlägg 100

Skrev ett långt inlägg och så försvann allt för att det blev något fel i blogger.

Bara att skriva igen!

Hoppas att ni haft en mysig Lucia. Vi firade lucia på jobbet igår med luciatåg och lussecup. Igår kväll hade vi en jättetrevlig julfest med jobbet!

Lenny ska på ytterligare en anställningsintervju på måndag. Vore ju underbart om han kunde få detta jobb! Det är anställningsintervju nr 2 på samma företag som häromdagen. Håll tummarna!

Idag har jag och Lenny varit inne i stan och fikat med mamma och Örjan. Mamma fyllde 48 år igår, så vi firade henne med lite paket. =)

Avslutar inlägget med en bild på tomten i Tuve.

Nu ska jag förflytta mig till soffan och sappa mellan Dansbandskampen och Faddergalan.

Ha en mysig helg!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.