Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt läge!

Sädär ja, nu blev det lite mer vinter på min blogg!

Imorgon är det FINAL på min kurs i akryl. Jag kommer sakna tisdagarna. Måla av sig är underbart! Kul att det blivit så många olika tavlor under dessa 10 veckor. Det tog nog ungefär 3 tillfällen innan jag kom underfund med hur akrylfärgen fungerade. Borde fixa lite extra fika till oss imorgon.

Jag ska komma ihåg att ta kort på de julklappar jag målat innan jag packar in dem! Roligt att ha de tavlor jag ger bort på kort, så kan man ju hoppas att jag utvecklar mitt måleri!

I helgen åker jag, Lenny och brorsan och hälsar på vår yngre bror i Karlstad. Vi ska även se på hockey: Färjestad BK - Frölunda Indians.

God Natt Igen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.