Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt bord till nya soffan!

Igår inhandlade vi bordet LACK på IKEA. Vi skruvade ihop det direkt när vi kom hem. Det passade fin fint till nya soffan.

Idag kunde jag äntligen gå och jobba igen! Det känns som om jag varit borta från jobbet jättelänge, fast i själva verket har jag bara varit där en dag mindre än kollegorna.

6.5 vecka kvar till jullov!
26 dagar till första advent!

Idag har jag varit och målat igen! Det blev en tavla till min syster! Men den kan jag inte visa er än, för det ska bli en julklapp!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Vi har likadant fast i svart, men där har det lossnat färg mitt på bordet :/ tur det finns svarta dukar ;)
Anonym sa…
Hejsan!
Mamma var här och lämnade gamla berättelseböcker från låg- och mellanstadiet. Det var kul läsning! Alla prinsessor heter Ellinor/Ronille, Maria/Airam och Simone/Enomis. På baksidorna står det Maria hjärtar Ellinor och Malene... Gamla minnen... Vi har varit på många äventyr i mina berättelser bland stenåldersmänniskor ufon och myror!

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.