Fortsätt till huvudinnehåll

Julklappstips!

Tack vare IKEA har Canvas-tavlor blivit något som finns i nästan varje hus och lägenhet numera! Idag fick jag ett julklappstips på mailen från POSTFOTO, där du kan få Canvas-tavlor med egna motiv på. Perfekt julklapp! Bild på favoritplats, favoritsolnedgång, favoritbarnbarn, favoritmormor/farmor/farfar/morfar, favoritblomman m.m. Läs mer här:

http://www.postfoto.se/asp/_menu/produkter/canvas.asp

Hade jag haft pengar så skulle jag gjort tavlor av dessa kort!!!!

Detta hade blivit julklapp till världens bästa mormor:


Dessa två bilder hade blivit tavlor till Evelina och Mattias:
Sedan hade jag gjort julklappar till vårt hem, bland annat denna:


Den här tavlan skulle jag vilja ge till Daniel med familj:


Sommaren är verkligen världens bästa årstid!

Ikväll har jag varit och målat. Det blev två julklappar! Det är bara en gång kvar av kursen nu, trist! Men jag har lärt mig mycket!

Hoppas att ni haft en bra dag!

Många kramar från Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.