Fortsätt till huvudinnehåll

Dop

Idag döptes River Felix Leon Kinhult i Dals-Eds kyrka. Efter dopklänningen satte mamma Emilie på honom en liten söt slips. Här är en glad River tillsammans med min bror och Rivers pappa Daniel.

Fina presenter!

Vi förevigade även fyra generationer! Mormor Inga-Maj, pappa Daniel med River och vår mamma Carina.

Här är lilla syster Evelina och pappa Sven.

Här är Evelina och River.

Här är Petra och Rivers stora syster Gabriella.

Här är Oscar, Daniel och River.

Här är jag och lilla syster Evelina.

Här är kort på mina syskon. Patrik och Evelina. Patrik kallar det här för "Dear in headlights". Vi fick även mamma och pappa att ställa upp på denna lilla fotolek, men dom korten vågar jag inte lägga ut här.

Avslutar med ett kort på mig, Evelina och Patrik.

Förutom dopet så har vi även hunnit med fyra Buzz-tävlingar i helgen. Igår spelade jag, Patrik, Lenny och Oscar. Idag spelade jag, mamma, mormor och Annika första matchen och jag, mormor, Oscar och Evelina andra matchen.

I morgon är det fars dag, så då ska jag, Lenny, Evelina och Patrik åka och fira pappa i Färgelanda.

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.