Fortsätt till huvudinnehåll

Ullared!

Jag hann verkligen med mycket igår. Först besök från Bengtsfors, sedan lunch med min barndomskompis och på eftermiddagen fika med jobbarkompisar. Jag hann även med att jobba lite mitt på dagen, med schemat för 09/10.

Igår kväll kom mamma, Evelina och Mattias hit. Vi gick upp 06.00 idag för att åka till Ullared. Det var vi inte ensamma om. Vi var framme i Varbergsskogarna vid 09.00, en timma efter öppning. Det var frost på kundvagnarna, halvfullt på parkeringen och ingen kö in. Jag hann prova 7 plagg, dvs. en omgång kläder, utan att behöva köa för att prova. Sedan var det kört. Då provade jag koftor framför speglar i affären. Så mycket kundvagnar, så mycket människor...ojojoj!

Jag är ialla fall nöjd med mina inköp och nu ska jag ta och plocka upp allt och ställa det på plats i diverse skåp och lådor, samt göra en liten plats för julklappar någonstans. Synd att det är en hel månad kvar till första advent. Jag passade på att köpa små lampor till adventsljusstakarna, för de vet man ju aldrig om de fungerar, speciellt inte nu när de varit med om en flytt.

Här kommer bilder på Ullared-shopparna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.