Fortsätt till huvudinnehåll

Ny soffa!

Idag har jag och Lenny varit riktigt duktiga! Vi har rensat kläder i förrådet och lämnat dem i Emmaus-kontienern i Tuve. Vi har tvättat massor och byggt ihop vår nya soffa. Vi har även skurit kartongen, som soffan kom i, i små bitar och slängt allt i pappinsamlingen.

Här kommer en bild på Lenny i vår nya soffa!

Nu ska vi äta klyftpotatis, kött och beaniesås. Mums!

Sedan ska Lenny spela dataspel med Matte och jag ska fortsätta arbeta med schemat!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
värstan vad alla köper nya soffor...den ser jättefin ut.

åker den 23 dec och kommer hem igen den 2 januari. brorsan kommer hem nu till helgen och ska vara hemma i 2 veckor så det ska bli kul. hela familjen kommer.

vad tror du om en kortgörarkväll istället för julmarknaden...

kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.