Fortsätt till huvudinnehåll

Höstlov!

Denna vecka har jag lite ledigt! Jag bestämmer själv hur mycket jag vill arbeta! Alla elever har lov!

Jag och Lenny har varit hos mamma i helgen! I lördags var vi på fotbollscup och tittade på Oscar när han spelade. På kvällen åt vi middag och skrattade så att vi fick ont i magen. =)

På söndagen kollade vi när Evelina spelade cup i Uddevalla och på kvällen såg vi på "Ensam mamma söker".

Igår fick jag massage. =)

Här kommer lite bilder!

Jag tog inga bilder när vi var och såg på fotboll, så lägger ut denna bild istället. Det är från Bölevallen för några helger sedan. Bella gör reklam för kexchoklad! =)

Evelina och Mattias
Innan jag åkte på massage igår, så spelade jag, Lenny, Evelina och Mattias Kotte och 4-mansvist. Riktigt kul! Tjejerna vann i vist och killarna i kotte.

Kramar Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.