Fortsätt till huvudinnehåll

Härlig lördag!

I morse när jag vaknade var jag inte speciellt peppad att gå upp. Klockan var 08.00 och 08.50 skulle jag ta bussen in till Backaplan och sedan spårvagn in till stan för att gå på avslut och start av delkurser i Svenska som andraspråk, på Göteborgs universitet. Men trots motvilligheten blev dagen jättebra!

Jag fick tillbaka flera inlämningsuppgifter med kommentarer under förmiddagen, då vi avslutade en delkurs med sociokulturellt perspektiv på svenska som andraspråk. Jag hade godkänt på alla tentorna och hade nog inte väntat mig något annat, eftersom att min tid för att göra dessa varit mycket knapp. En uppgift under varje vecka i fem veckors tid. Stressande och väldigt skönt att det är över! Innan lunch satt vi i smågrupper och delgav varandra sammanfattningar av böcker vi läst med anknytning till kursen.

På lunchen hann jag med mycket. Lånde böcker både på universitets biblioteket och stadsbiblioteket (kurslitteratur till nästa kurs), åt lunch och köpte ny dagbok på Wettergrens på Avenyn.

Vi startade nästa delkurs 13.30 och in kommer en kvinna med energi till tusen. Hon hade verkligen talets gåva och kursens innehåll är precis det jag brinner för, så den här sista delkursen ska bli väldigt intressant "Läs- och skrivutveckling".

Eftermiddagen avslutades med en fika på stan med mamma och Örjan.

Ikväll har jag plockat lite här hemma, sett Robinson 2009, ändrat lite i min nya blogg (In this scrapbookingworld).

Nu ska jag plocka vidare och sedan sätta mig vid pysselbordet för att se om inspirationen infinner sig.

Imorgon blir det sovmorgon, tvätt, mera fika på stan och middag på Rumpan bar.

Hoppas att ni har en bra lördag!

TACK LINDA, LINDA, ANGELICA OCH MALIN FÖR ERA KOMMENTARER I MITT FÖRRA INLÄGG!! Det är alltid lika kul när någon skriver till mig!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Jag är så fruktansvärt dålig på att kommentera! Jag ska försöka bli bättre! =) Jag tittade lite på dina andra bloggar, och dina bilder från Oslo (om jag inte minns helt fel) är underbara! Dom är verkligen jättefena! Du har fått mig sugen på att åka dit nu, haha! KRam
Anonym sa…
Oj, jättefina menade jag ju! Stavningen är på topp, eller inte =)
Anonym sa…
Hej hej!
Skönt att allting gick bra! Förstod på dig att det var tuffa dagar!
Tack igen för bioträffen! Det var verkligen kul att se dig igen! :)
Kram :)

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e