lördag 21 mars 2009

Härlig lördag!

I morse när jag vaknade var jag inte speciellt peppad att gå upp. Klockan var 08.00 och 08.50 skulle jag ta bussen in till Backaplan och sedan spårvagn in till stan för att gå på avslut och start av delkurser i Svenska som andraspråk, på Göteborgs universitet. Men trots motvilligheten blev dagen jättebra!

Jag fick tillbaka flera inlämningsuppgifter med kommentarer under förmiddagen, då vi avslutade en delkurs med sociokulturellt perspektiv på svenska som andraspråk. Jag hade godkänt på alla tentorna och hade nog inte väntat mig något annat, eftersom att min tid för att göra dessa varit mycket knapp. En uppgift under varje vecka i fem veckors tid. Stressande och väldigt skönt att det är över! Innan lunch satt vi i smågrupper och delgav varandra sammanfattningar av böcker vi läst med anknytning till kursen.

På lunchen hann jag med mycket. Lånde böcker både på universitets biblioteket och stadsbiblioteket (kurslitteratur till nästa kurs), åt lunch och köpte ny dagbok på Wettergrens på Avenyn.

Vi startade nästa delkurs 13.30 och in kommer en kvinna med energi till tusen. Hon hade verkligen talets gåva och kursens innehåll är precis det jag brinner för, så den här sista delkursen ska bli väldigt intressant "Läs- och skrivutveckling".

Eftermiddagen avslutades med en fika på stan med mamma och Örjan.

Ikväll har jag plockat lite här hemma, sett Robinson 2009, ändrat lite i min nya blogg (In this scrapbookingworld).

Nu ska jag plocka vidare och sedan sätta mig vid pysselbordet för att se om inspirationen infinner sig.

Imorgon blir det sovmorgon, tvätt, mera fika på stan och middag på Rumpan bar.

Hoppas att ni har en bra lördag!

TACK LINDA, LINDA, ANGELICA OCH MALIN FÖR ERA KOMMENTARER I MITT FÖRRA INLÄGG!! Det är alltid lika kul när någon skriver till mig!

Kram Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är så fruktansvärt dålig på att kommentera! Jag ska försöka bli bättre! =) Jag tittade lite på dina andra bloggar, och dina bilder från Oslo (om jag inte minns helt fel) är underbara! Dom är verkligen jättefena! Du har fått mig sugen på att åka dit nu, haha! KRam

Anonym sa...

Oj, jättefina menade jag ju! Stavningen är på topp, eller inte =)

Anonym sa...

Hej hej!
Skönt att allting gick bra! Förstod på dig att det var tuffa dagar!
Tack igen för bioträffen! Det var verkligen kul att se dig igen! :)
Kram :)

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...