Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen är gräsmattan klippt!

Den här helgen har jag varit ute i trädgården hur mycket som helst, ändå har jag en hel del kvar att rensa och vår trädgård är inte stor...jag måste vara långsam...

Det känns faktiskt skönt att det är jobb imorgon, så att jag får vila lite ifrån trädgårdsarbetet.

Hela förra sommaren kämpade vi med en handdriven gräsklippare och det är inte det ultimata när man har en gräsmatta full av mossa. Därför var det så gott att få klippa gräsmattan med grannens nyinköpta lilla bensindrivna gräsklippare. Det var ungefär lite tungt (vi har en slänt i trädgården), men tog bara en bråkdel av den tid vi brukar lägga ner.

I helgen har jag även skjutsat Lenny till jobbet, upp halv sex lördag och söndag. Nästa helg är han ledig och då ska vi åka till min lillasyster i Ed, sedan vidare till Lennys storasyster i Dalarna och därefter på bröllop i Rockelstad, som ligger mellan Eskilstuna och Nyköping. Då ska Kelly och Mårten vigas vid en sjö vid Rockelstad slott. Mysigt!

Det är ju himla lyxigt att bara arbeta 4 dagar denna vecka!

Nu ska jag pyssla lite! Visar kanske något pyssel i min andra blogg senare ikväll!

Må gott!

Kram Ellinor

Kommentarer

Hej =) Nu har jag lästa vad du gjort i helgen. Värsta duktiga trädgårdsarbetaren har du varit! Man blir ju extra sugen på det när det är sånt här väder. Synd du inte kunde komma till oss men det får vi ta snart :) jag får ta mig ut till dig tror jag och kolla in din trädgård =)
kram Camilla och Leia
Angelica sa…
Hej Elli.

Skall jag plocka upp dig på vägen den 16:e? Kommer inte ihåg vilken tid vi skulle vara där men det är ju ett tag kvar. Tänk på det och hör av dig, det är ingen omväg för min del. Nackdelen är om du vill hem tidigare eller senare än mig....men det går ju att lösa det med.
Malin sa…
Åh, jag kom just på att jag glömt svara på din kommentar! :P
Vi har fått ett ja på lägenheten, som du säkert läst på min blogg! och när vi slyttar är inte riktigt bestämt än. Dom som äger lägenheten nu måste bygga ut sitt hus innan dom kan lämna lägenheten till oss. vi hoppas på augusti! :)

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni