Fortsätt till huvudinnehåll

Målet nått! 200 skrivpuffar på ett år!

Nu har jag nått mitt mål! 200 skrivpuffar på ett år! Nu tar jag julledigt från Skrivpuff och vill tacka alla som följer min blogg!

När jag hade skrivit 111 skrivpuffar på 111 dagar (med start 2015-01-02), så valde jag ut 24 av dessa texter som blev en liten bok, som heter "Älska livet!".

Du kan köpa den på min Facebook-sida. Där kan du även köpa min barnbok "Alltid Älskad".

Klicka här för att komma vidare till min Facebook-sida: Ellinor Wikmans böcker

Ha en härligt jul med trevligt sällskap, läs en god bok i mellandagarna och visualisera hur du vill att ditt nya år ska bli!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi ses i januari!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni