Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 24, mars - inspirationsord: sikt

Kung av sand (del 4)

Precis när David lyckats styra dem mot öltältet spreds ett öronbedövande jubel i publiken. Folkhavet började bölja fram och tillbaka. Han fick kämpa för att hålla henne nära sig. Hon började hoppa jämfota.
- Miiiiiiiickeeeee Syyyyyyd, tjöt hon och än en gång förvånade hon honom. Här gick alla och väntade på att Per Gessle skulle äntra scenen också blev hon helt till sig av bandets trummis.

Folkmassan trycktes framåt och han kände hennes huvud tyckas mot hans revben. Hon vacklade till igen och han kände instinktivt att han var tvungen att försöka få henne därifrån. Hans plan var att finna Jonas och Leffe vid öltältet, men han insåg att de förmodligen också befann sig i folkhavet just nu.

Hon kände doften av sköljmedel och skrek Micke Syd in i hans mjuka, mörkblå skjorta. Det luktade gott och hon befann sig i ett lyckorus, men så plötsligt blev hon förbannad.
- Jag ser ju för fan ingenting, sa skrek hon besviket.

Hennes sikt var verkligen skymd. Hon hade rätt, men David kunde inte låta bli att le. Nyss var hon glad som en ko på grönbete och plötsligt var hon arg som ett bi.

Kommentarer

Tintomara sa…
Å vad roligt skrivet! :D
Unknown sa…
Börjar tänka på hur ett förhållande dem emellan skulle se ut 6-8 månader framåt i tiden... Ehrm... jag skulle nog hålla mig undan :)
Kul att följa.
Joni sa…
Ja, historien är riktigt roligt att följa. Vill ju veta nu vad som är tänkt med de två. Bra!
skimmer sa…
ja en bra bild om hur det kan skifta när idoler är i närheten
Så härligt skrivet, vill fortsätta och läsa :)

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni