fredag 6 april 2012

Rölanda IF

Härligt minne från när vi var på fotbollsläger med Rölanda IF. Jag gick på gymnasiet och vi tog Kiel-färgan och åkte sedan genom Tyskland ner till Holland. Vi hamnade mitt ute på landet och när vi skulle ta minibussarna till fotbollsplanerna, så åkte vi förbi väderkvarnar, hus vid en å med stora fönster utan gardiner, en livs levande känguru och en liten butik med handmålade träskor.


Efter träningen en dag delades vi in i grupper och fick musikuppdrag. Det var hur kul som helst. Vi skulle sjunga och göra musikvideos till olika låtar som vi blev tilldelade. Nogges grupp fick "Fritiof och Carmencita" i videon var Nogge Carmencita och hon hade en röd klänning och en orange stor kona på huvudet. Hahaha! Min grupp fick "Brevet från kolonin". Jag och Anki skulle gestalta den del av texten, som går så här:

Ute i skogen finns baciller
men min kompis han har piller
som han köpt utav en ful typ,
och om man äter dom blir man en jättekul typ.

(Vi låtsades sälja/köpa knark av varandra i skogen och hade dragit in alla stora växter som fanns på vandrarhemmet in i ett av rummen)

Men det allra bästa bidraget var ändå Kickans och Lenas. Vad vi skrattade!!!! De hade lyckats få ner Lena i en väska, så att bara överkroppen stack upp och där satt hon och låtsades ro och mimade till låten. Sedan hade de sjungit in låten och lyckats förvränga rösterna på något sätt. Hur kul som helst!

Det var just denna de sjöng Vid en liten fiskehamn

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...