Fortsätt till huvudinnehåll

Rölanda IF

Härligt minne från när vi var på fotbollsläger med Rölanda IF. Jag gick på gymnasiet och vi tog Kiel-färgan och åkte sedan genom Tyskland ner till Holland. Vi hamnade mitt ute på landet och när vi skulle ta minibussarna till fotbollsplanerna, så åkte vi förbi väderkvarnar, hus vid en å med stora fönster utan gardiner, en livs levande känguru och en liten butik med handmålade träskor.


Efter träningen en dag delades vi in i grupper och fick musikuppdrag. Det var hur kul som helst. Vi skulle sjunga och göra musikvideos till olika låtar som vi blev tilldelade. Nogges grupp fick "Fritiof och Carmencita" i videon var Nogge Carmencita och hon hade en röd klänning och en orange stor kona på huvudet. Hahaha! Min grupp fick "Brevet från kolonin". Jag och Anki skulle gestalta den del av texten, som går så här:

Ute i skogen finns baciller
men min kompis han har piller
som han köpt utav en ful typ,
och om man äter dom blir man en jättekul typ.

(Vi låtsades sälja/köpa knark av varandra i skogen och hade dragit in alla stora växter som fanns på vandrarhemmet in i ett av rummen)

Men det allra bästa bidraget var ändå Kickans och Lenas. Vad vi skrattade!!!! De hade lyckats få ner Lena i en väska, så att bara överkroppen stack upp och där satt hon och låtsades ro och mimade till låten. Sedan hade de sjungit in låten och lyckats förvränga rösterna på något sätt. Hur kul som helst!

Det var just denna de sjöng Vid en liten fiskehamn

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni