tisdag 4 augusti 2009

Alicante - dag 7 - 3 augusti

Ja, igår började vi dagen med att gå ner till stranden för att ta ett sista dopp. Vi hittade en affär i närheten av stranden där de sålde billigt smink. Där hittade jag också en present till lillebrorsan. När vi gick ut ur affären och in på en tvärgata för att komma till stranden, så hade poliser spärrat av vägen och vi såg en polis mitt i gatan med dragen k-pist. Lite läskigt! Det var mycket poliser i Alicante i går, förmodligen för att ETA bombat på både Mallorca och i Burgos.

Vi badade i havet och gick sedan hem och städade, därefter gick vi och åt pizza. Jag var sååå hungrig, så det var underbart med mat!

Vi gick sedan vidare till caféet där vi fikade i lördags. Vi fikade och läste en stund innan det var dags att gå till lägenheten, eftersom att klockan började närma sig 19. Här är jag vid caféet. Det stod tre poliser och bevakade i närheten under tiden vi satt där.

Familjen dök upp i tid och vi fick tillbaka depositionsavgiften. Ägaren kunde mycket lite engelska och hade en lapp med sig där han läste följande innantill: "Är ni nöjda med lägenheten?". Det var vi absolut, så det blev tummen upp.

När de hade gått gick vi till Marcedona för att köpa lite proviant till flygresan. På vägen tillbaka till lägenheten stannade vi vid en affär och jag gick in och provade lite kläder. Köpte tre toppar för 4.50 EURO styck och hittade ytterligare en födelsedagspresent till lillebrorsan.

Vi packade det sista och försökte somna vid 22, eftersom att vi skulle gå upp kl 3 på natten och åka till flygplatsen kl 4. Flyget avgick från Alicante idag kl 6 och vi var hemma i Säve kl 9.30.

En mycket lyckad resa!!

Nu ska det bli skönt att sova i sin egen säng!

Sov gott!

Kram

5 kommentarer:

maria lundin sa...

Vad kul att läsa om er resa. JAg är inte så lite sugen på att åka iväg själv, men det får bli en annan gång, när barnen är lite större.

Anonym sa...

Det verkar som ni har haft en trevlig resa, kul att få läsa om den. Vi hörs! Kram Maria

Marie sa...

va gött ni verkar ha haft det...blir lite avis...vill oxå åka bort...
kramkram

Evelina sa...

Gud va härligt det ser ut :) gott att ni har haft det bra och blivit bruna ;) Saknar er! Kramar lillasyster :)

Camilla sa...

Hejsi :)
åh ni har ju haft det helt underbart! Ska bli kul att träffa dig på måndag så jag får veta mer! Låter ju som ett ställe man ska resa till nästa år kanske :)
kramis

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...