tisdag 30 juni 2009

***ModelLab***

Igår var jag och fyra kollegor på ModelLab 17.30-21.00. Vi blev sminkade och fotograferade i en riktig studio. Det var många poser, ombyten och kulisser. Riktigt, riktigt kul!

Monica och Cicci väntar på att bli sminkade:


Linda blir sminkad:


Eva blir sminkad:


Jag och Monica är redo att fotograferas:


Vi hade två olika fotografer. Eva och Monica hade en tjej, jag, Linda och Cicci en annan tjej. De var ganska olika i sitt sätt att vara och sitt sätt att fotografera. Men alla fick vi mycket bra bilder att ta med oss hem!!!

Det var ungefär 60 bilder vi fick titta igenom när fotograferingen var klar. En del foton såg väldigt roliga ut med benen åt olika håll och armarna lika så. Hahaha!

Jag hittade flera bilder som jag tyckte om, men tillslut bestämde jag mig för 5 bilder. Det blev verkligen en helkväll på ModelLab. Cicci och Eva kom direkt från stranden till fotograferingen och var hungriga hela kvällen, så vi gick till SoHo när vi fått våra kort utbrända på CD. Här är några bilder från SoHo.


Tack för en supertrevlig kväll tjejer!

Tack så jättemycket för hjälpen med bilen Linda!

Nu ska jag åka till Aspen och träffa Camilla och Leia! =)

Kramar Ellinor

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...