Fortsätt till huvudinnehåll

***DALSLAND***

I tisdags när vi hade klippt klart gräset och njutit av kall dryck på altanen, så packade jag för 4 dagar i Dalsland.

Mitt första stopp var Uddevalla och där fanns dessa söta barn!

Gabriella och River

De har precis flyttat till en lägenhet i Uddevalla med sina föräldrar!

Daniel och Emilie

Jag blev riktigt solbränd när jag och Lenny klippte gräset, vilket man kan se på denna bild. River sitter i mitt knä.


Efter fika i Uddevalla åkte jag vidare till Färgelanda och landade hos pappa i databutiken, där vi planerade reparation av mitt och Lennys altanräcke (som ska göras imorgon). Visade honom mina mått och försökte förklara hur jag tänkt genom att rita, men jag tror inte att han förstod så mycket. =)

Hoppas att det går bra imorgon, nu när jag köpt allt virke!!! Så snällt av pappa att hjälpa till! Dessutom har jag fått massor med hjälp av Örjan med att stycka upp allt virke och lasta in i bilen!!! Tack!!!

Jag åkte från Färgelanda direkt till Bölevallen för att se lillasyster Evelina spela fotboll. På grusvägen in till fotbollsplanen såg jag dessa fina och ståtliga djur:

Inte världens bästa bild, men eftersom att jag glömde kameran hos Daniel och Emilie, fick det bli ett mobilfoto. Visst är älgkalvar söta?

Matchen Rölanda-Viken slutade 7-5. Målrik med andra ord! Evelina gjorde två mål och två assist. Stolt storasyster!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni