Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken fin helg vi fick!!!!

Jag och Lenny möttes på Backaplan i torsdags för att börja vår resa. Vår första anhalt var Färgelanda. Vi stannade till en stund hos pappa i hans dataaffär. Han skulle göra en installation hos en kund, så vi åkte vidare efter en halvtimma. Jag och Lenny och provade 172:ans pizzeria, innan vi åkte vidare till Ed.

Mormor hade kommit till Ed för att träffa oss! Det var så mysigt att träffa henne. Mamma och Örjan var i Norge för att fira att de varit förlovade i 5 år. Vi kikade på TV hela kvällen. Trodde att det var Talang 2009, men det var ju bara torsdag. =)

Vid 23.30 kom äntligen Evelina och Mattias hem. Jag, mormor, Lenny, Evelina och Mattias satt i köket och pratade till två på natten! =)

Under tiden som vi väntade på Evelina och Mattias tog mormor sig lite kaffe och smörgås framför TV:n, Lenny programmerade på sin bärbara och jag lånade Evelinas bärbara för att planera våra resvägar för morgondagen.
Här är vår resväg!


Vi vaknade vid 09.00 på fredag morgon och åt frukost med mormor, Evelina och Mattias innan vi åkte. Vårt mål för dagen var Gröntuv i Gagnef, Sveden i Nås och till sist Hotell Kupolen i Borlänge.

Jag körde från Ed till Grums och sedan övningskörde Lenny från Grums till Grängesberg. Vi åkte ifrån Ed vid 10.30 och stannade för att äta lunch i Ludvika vid 14.00. Vid 16-tiden var vi hos Linda, Roger, Linnéa och Alva i Gröntuv i Gagnef. De bjöd på fika och vattenmelon i strålande solsken ute på deras veranda. Här är Linda och Rogers döttrar Linnéa och Alva.
Här sitter Lenny, Linda och Lindas vänner på verandan.

Här är Linda!

Tack för att vi fick komma och hälsa på er!

Framåt 18-tiden sa vi hejdå till Gröntuv och styrde bilen vidare till Nås och Petras syster och hennes familj. Vi var i Nås vid 19-tiden. Här är Petra, Lennart, Martin, Emil, Nikita, Tanja, Lydia och Johns hus.

Här är Lenny och hans syster med yngsta sonen John.

Vi fikade och pratade till sent på kvällen. Jättetrevlig! Tack för att vi fick komma!

Vi körde försiktigt tillbaka till Borlänge och Hotell kupolen. Petra och Lennart varnade för älgar. Resan gick bra. Hotell kupolen var obemannat när vi kom vid midnatt och vi hade portkod för både ytterdörr och nyckelskåp. Sedan var vi tvungna att använda hotellrumsnyckeln för att få igång hissen.

När vi vaknade i lördags var vi helt ensamma på hotellet. Kändes väldigt märkligt att äta frukost i en tom matsal. Hotell kupolen öppnade inte förrän 10.00, så vi passade på att åka en sväng till Falun. Jag blev förvånad hur mycket jag mindes av vägar, människor och affärer ifrån min tid i Falun (1,5 år). Jag hade massor att berätta för Lenny. =) Här är några bilder från Falun.

På skylten står det: "Denna brygga användes i gångna tider av HERDINS FÄRGERI vid sköljning av tyggods"

Berguven är Dalarnas landskapsdjur.


Vi åkte tillbaka till Kupolen igen. Handlade lite och gick sedan till hotellet för att göra oss iordning inför bröllopet. =)

Vi lämnade Borlänge strax efter tolv och stannade i Västerås för att äta lunch på Bishop arms. Här är lite kort från Västerås.


Här är vår resväg från Borlänge till Rockelstad slott, som ligger en bit utanför Eskilstuna.

Vi var lite oroliga att vi skulle komma för sent till bröllopet, men resan gick bra och vi var framme 16.45. Här är slottet där Kelly och Mårten gifte sig igår kväll!!
Vigseln var sagolik. Så himla vackert! Kelly var såååå fiiiiiin!

Här väntar vi på brudparet!


Här är Kelly och Mårten på väg mot bryggan där de ska vigas!

Det vackra brudparet!

Här är Kellys brudbukett!

Vackrare brud får man leta efter!!

Här är det dukat för fest för att fira att Kelly och Mårten äntligen blivit man och hustru.

Tack för att vi fick komma på ert vackra bröllop!
Kramar Ellinor och Lenny


Här är vår resväg hem till Göteborg. Vi var hemma vid halv tre i natt. Glada efter en supertrevlig helg!

130 mil på tre dagar!

Kommentarer

Kelly sa…
Jag är jätteglad för att ni var med på vårt bröllop! Och superkul att du lagt upp bilder, det är de första jag ser! Tur att ni haft kul :) Verkligen efffektiva, skönt att Lenny kan köra också. Kramkram Kelly
Linda L sa…
Oj vilken kanonhelg ni haft! Kul kul! :)
Camilla E sa…
Verkar ha varit ett helt underbart bröllop ni var på! Vilken fin brudklänning och halsband....blir inte alls sugen på att gifta sig :)

Var kul att träffa dig på jobbet.

Kram Camilla

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e