Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken fin helg vi fick!!!!

Jag och Lenny möttes på Backaplan i torsdags för att börja vår resa. Vår första anhalt var Färgelanda. Vi stannade till en stund hos pappa i hans dataaffär. Han skulle göra en installation hos en kund, så vi åkte vidare efter en halvtimma. Jag och Lenny och provade 172:ans pizzeria, innan vi åkte vidare till Ed.

Mormor hade kommit till Ed för att träffa oss! Det var så mysigt att träffa henne. Mamma och Örjan var i Norge för att fira att de varit förlovade i 5 år. Vi kikade på TV hela kvällen. Trodde att det var Talang 2009, men det var ju bara torsdag. =)

Vid 23.30 kom äntligen Evelina och Mattias hem. Jag, mormor, Lenny, Evelina och Mattias satt i köket och pratade till två på natten! =)

Under tiden som vi väntade på Evelina och Mattias tog mormor sig lite kaffe och smörgås framför TV:n, Lenny programmerade på sin bärbara och jag lånade Evelinas bärbara för att planera våra resvägar för morgondagen.
Här är vår resväg!


Vi vaknade vid 09.00 på fredag morgon och åt frukost med mormor, Evelina och Mattias innan vi åkte. Vårt mål för dagen var Gröntuv i Gagnef, Sveden i Nås och till sist Hotell Kupolen i Borlänge.

Jag körde från Ed till Grums och sedan övningskörde Lenny från Grums till Grängesberg. Vi åkte ifrån Ed vid 10.30 och stannade för att äta lunch i Ludvika vid 14.00. Vid 16-tiden var vi hos Linda, Roger, Linnéa och Alva i Gröntuv i Gagnef. De bjöd på fika och vattenmelon i strålande solsken ute på deras veranda. Här är Linda och Rogers döttrar Linnéa och Alva.
Här sitter Lenny, Linda och Lindas vänner på verandan.

Här är Linda!

Tack för att vi fick komma och hälsa på er!

Framåt 18-tiden sa vi hejdå till Gröntuv och styrde bilen vidare till Nås och Petras syster och hennes familj. Vi var i Nås vid 19-tiden. Här är Petra, Lennart, Martin, Emil, Nikita, Tanja, Lydia och Johns hus.

Här är Lenny och hans syster med yngsta sonen John.

Vi fikade och pratade till sent på kvällen. Jättetrevlig! Tack för att vi fick komma!

Vi körde försiktigt tillbaka till Borlänge och Hotell kupolen. Petra och Lennart varnade för älgar. Resan gick bra. Hotell kupolen var obemannat när vi kom vid midnatt och vi hade portkod för både ytterdörr och nyckelskåp. Sedan var vi tvungna att använda hotellrumsnyckeln för att få igång hissen.

När vi vaknade i lördags var vi helt ensamma på hotellet. Kändes väldigt märkligt att äta frukost i en tom matsal. Hotell kupolen öppnade inte förrän 10.00, så vi passade på att åka en sväng till Falun. Jag blev förvånad hur mycket jag mindes av vägar, människor och affärer ifrån min tid i Falun (1,5 år). Jag hade massor att berätta för Lenny. =) Här är några bilder från Falun.

På skylten står det: "Denna brygga användes i gångna tider av HERDINS FÄRGERI vid sköljning av tyggods"

Berguven är Dalarnas landskapsdjur.


Vi åkte tillbaka till Kupolen igen. Handlade lite och gick sedan till hotellet för att göra oss iordning inför bröllopet. =)

Vi lämnade Borlänge strax efter tolv och stannade i Västerås för att äta lunch på Bishop arms. Här är lite kort från Västerås.


Här är vår resväg från Borlänge till Rockelstad slott, som ligger en bit utanför Eskilstuna.

Vi var lite oroliga att vi skulle komma för sent till bröllopet, men resan gick bra och vi var framme 16.45. Här är slottet där Kelly och Mårten gifte sig igår kväll!!
Vigseln var sagolik. Så himla vackert! Kelly var såååå fiiiiiin!

Här väntar vi på brudparet!


Här är Kelly och Mårten på väg mot bryggan där de ska vigas!

Det vackra brudparet!

Här är Kellys brudbukett!

Vackrare brud får man leta efter!!

Här är det dukat för fest för att fira att Kelly och Mårten äntligen blivit man och hustru.

Tack för att vi fick komma på ert vackra bröllop!
Kramar Ellinor och Lenny


Här är vår resväg hem till Göteborg. Vi var hemma vid halv tre i natt. Glada efter en supertrevlig helg!

130 mil på tre dagar!

Kommentarer

Kelly sa…
Jag är jätteglad för att ni var med på vårt bröllop! Och superkul att du lagt upp bilder, det är de första jag ser! Tur att ni haft kul :) Verkligen efffektiva, skönt att Lenny kan köra också. Kramkram Kelly
Linda L sa…
Oj vilken kanonhelg ni haft! Kul kul! :)
Camilla E sa…
Verkar ha varit ett helt underbart bröllop ni var på! Vilken fin brudklänning och halsband....blir inte alls sugen på att gifta sig :)

Var kul att träffa dig på jobbet.

Kram Camilla

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni