Fortsätt till huvudinnehåll

Det ska bli helt underbart med vår!

Idag har solen kikat fram och värmt lite, underbart!

Jag har hittat en jätteinspirerande scrapbookingsida på nätet: Camillas lilla sida, så nu ska jag låta mig inspireras och scrappa lite, innan det är dags för ljuvliga sängen!

Kram Kram

Kommentarer

Hej Ellinor!

Tack för dina snälla värmande ord. Hur jag gör mina kanter? Det är lite olika faktiskt. Ibland använder jag min Edge Scraper, ibland river jag på fri hand och ibland river jag mot en linjal. Allt beroende på hur slitet jag vill att det ska se ut. För att få kanterna mörka använde jag de tre olika bruna nyanserna av fluid chalk. Här gäller det också att experimentera så man får det som man själv tycker är snyggt. Numera har jag också testat att använda Ranger's Distress Ink (färg: Vintage photo). Det är också snyggt att ibland skrynkla pappret lite.

Kram Camilla

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila