söndag 15 februari 2009

Utmanad

Jag fick en utmaning av Maria Lundin. Första gången jag blir utmanad, så det är klart att jag måste anta utmaningen.

* Länka till personen som utmanat dej. Japp, Linda Nilsson lärde mig hur man gör när vi fikade senast. Första gången jag länkar! Det funkar!

* Skriv sju sanningar om dej själv. Klurig utmaning!

* Utmana fem andra personer. Det ska bli!

* Skriv en kommentar i deras blogg, så de vet om att de är utmanade. Japp! Ska bara komma på vad det finns för sanningar om mig....

1. Jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas, men slutade för 5 år sedan, när jag och Lenny hade varit tillsammans i 1 år och kommer aldrig börja bita igen.

2. Favoritord innan jag somnar: "god natt älskling", "sov gott", "vi ses imorgon" och "jag älskar dig".

3. Jag dricker inte kaffe och öl. Bjuder ni mig på fika tar jag gärna vaniljte! Och när det är dags för fest blir det ett glas rött eller två.

4. Jag mår som bäst på våren och sommaren. Solen ger mig positiv energi.

5. Jag skriver dagbok VARJE dag och har skrivit sedan 1991. Jag har 11 skokartonger fulla med dagböcker.

6. Jag mår inte bra av skräckfilm, men älskar romantiska komedier.

7. Jag har 6501 matcher på betapet.com, sedan 2005-03-20.

Jag utmanar:
Linda Nilsson, Linda Lärka, Evelina Larsson, Henny Persson och Malin Hellner Ottosson

Det här va ju kul! Tack för utmaningen Maria!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag måste berätta en sak! Efter att du hade utmanat mig hade min mamma ett mejl på jobbet ifrån en tjej på ekonomiavdelningen i Kungälvs kommun. Det stod typ;
"Hej! Jag brukar läsa en blogg och den tjejen hade utmanat en tjej som hette Hellner i efternamn. Jag tänkte att det inte var så vanligt och gick in och tittade och det måste vara din dotter!"
Mamma blev helt till sig, eftersom en tjej som känner min mamma tydligen läser din blogg, och hittade mig genom dig. Är det någon du känner till? =)
Kram

Anonym sa...

Svar; ja, hårt skum! fast inte så den klumpar sig, det ska liksom vara skum... Men jag tror inte jag vispade min så hårt, htyp gräddkonsistens bara. =)

Angelica sa...

Hej Ellinor....

Det är jag som jobbar med Malins mamma. Hoppas jag löst mysteriet. Marie och jag har sagt att vi skall till stämpelmässan på söndagen och du följer väl med? Vi antog det i alla fall.... Hälsningar Angelica

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...