Fortsätt till huvudinnehåll

Lördag!

Jag och Camilla fick 6 rätt på Stryktipset. Det var en svår omgång tycker jag. Vi avancerade iallafall från 5:e till 4:e plats i vår tipsliga på jobbet!

Som vanligt var det blandad kvalitet på bidragen i Melodifestivalen! Jag ska gå in och kika på nästa veckas tävlande när jag publicerat detta inlägg!

Jag har även hunnit med lite scrapbooking ikväll!

Denna gång blev det en lite annorlunda scrapbookingsida. Tidigare har jag scrappat uppslag. Det vill säga gjort två liknande sidor samtidigt. Ikväll blev det JULAFTON-TEMA med endast en sida, eftersom att den ska vara först i ett album. Dessutom finns det även ett kuvert på sidan. I det finns utkast från våra julaftnar som barn hämtat från mina dagböcker.

Kvällens bästa var att jag fick kontakt med en vän från gymnasietiden i Åmål! Det visade sig att hon bor i Göteborg!!

Sov Gott!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni