Fortsätt till huvudinnehåll

4000 besökare

Kul att det är så många som besöker bloggen! Nu har jag haft över 4000 besökare. Tänk om alla skulle lämna ett spår i bloggen genom att skriva något, då skulle jag ha mycket att läsa. =)

Nu kollar jag, Lenny, Oscar, Evelina och Mattias på reprisen av Let´s dance. Vi var ju och bowlade i fredags, så vi missade det. Det var jättekul att bowla. Det är verkligen ett lyft för Ed att få en ny bowlinghall.

Vi hoppades att Melodifestivalens repris skulle visas idag också, men det visas imorgon KLOCKAN TVÅ PÅ DAGEN. Så det är bara mamma och Oscar som kan se den av oss här, för de har sportlov nu.

Vi var på ett jättetrevligt 60-års kalas igår!

Ha en bra dag!

Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni