Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till scrap-världen Ellinor!

Åh, det är alltid så kul att få paket på posten!
Idag fick jag mitt första scrapbooking-paket av de tre jag beställde i söndags! Jättekul! Hoppas att de andra paketen kommer i morgon, så har jag lite att pyssla med i helgen. Var även på Gallerix idag när jag ändå väntade på Lenny på Backaplan. Köpte olika papper och kort där!

Jag möter upp Lenny på Backaplan nu när han jobbar 08.00-16.45, vilket han gör i en vecka till, sedan börjar han på sitt ordinarie schema och ska jobba 07.30-15.00 de flesta dagar och kommer därför att vara hemma före mig.

Idag har jag slagit mitt rekord i rodd. Lyckades med 325 rodrag och det tog 12 minuter. Inte illa! Känner att jag börjar bli stark i ryggen. Det är precis det här min kropp behöver! Vilken tur att vi köpte en roddmaskin! Jag tränar varannan dag nu. Började den 30 december med 100 rodrag. Kul att jag har hittat en träningsform, som inte orsakar smärta!

På lördag är det dags för kursen Svenska som andraspråk igen. Jag undrar jag hur jag klarade grammatiktentan. Hoppas bara inte att jag får göra om den eller delar av den!

På söndag ska förmodligen Lenny till jobbet en sväng, så då ska jag passa på att shoppa lite i Sisjön eftersom hans jobb ligger där i närheten.

Grattis Kelly!

Sov gott!

Kram Ellinor

Här är papperen från beställningen från ahascrapbooking!

Kommentarer

Anonym sa…
Scraapa är så kul! Just nu finns det inte mycket tid över men jag gjorde en del när Rico var mindre.

Beställ inte från www.dreamcottage.nu - dom har så mycket fint men man får aldrig grejerna man beställt :-/
Tack för tipset Ellen! Jag hoppas att jag får paket idag. Väntar på två stycken. Jag beställde dem förra söndagen.

Har ni haft en bra helg?

Kram Ellinor

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni