Fortsätt till huvudinnehåll

Shopping!

Imorgon börjar Lenny sitt nya jobb, så idag har vi varit och köpt handskar, jeans och en skjorta till honom på Cubus. Det blev även en cardigan till mig i samma butik. Sedan var vi på Clas Ohlsson och köpte en stämpeldyna till min nya hobby, som jag än så länge bara gör inköp till eftersom att jag inväntar kursstart för scrapbooking. De som håller i kursen är bortresta för tillfället.

Jag och Marie ska iallafal på Kortkurs den 18 februari. Det ska bli skoj! Men jag hoppas hinna med en scrapbookingkurs innan dess.

Jag har beställt lite olika stämplar idag och ett startkit! Är du intresserad så kika in på:

http://ahascrapbooking.se/

http://www.stampelboden.se/

http://www.z-stamplar.se/

Nu ska jag gå och ringa till Ingrid och höra om hon vill föreläsa på mitt jobb!

Ha en mysig kväll!

Kram Ellinor

PS. Julen är bortstädad! DS

Kommentarer

Anonym sa…
Hej igen Ellinor.
Första "hela" helgen i mars är det en hel mässa med stämplar och saker till scrapbooking. 7-8 mars inne på Svenska mässan, de har en hemsida men jag får återkomma med länk dit för jag kommer inte ihåg den.
Anonym sa…
http://www.stampelochscrapmassan.se/foretag.html

Följ denna länken så ser du vilka företag som kommer vara med på mässan och du kan gå in på deras hemsidor med.
Tack för tipset Angelica! Ska kika direkt!

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni