Fortsätt till huvudinnehåll

Mycket bättre!

Idag mår jag mycket bättre! Det var igår som jag åkte på några törnar på jobbet och gick hem med fruktansvärd huvudvärk och nacksmärtor. Idag har allt rett ut sig! Så skönt!

De är verkligen hur snabba som helst på POSTFOTO.se! =)

Jag beställde foton i söndags och idag låg de i postlådan. Jag hade hoppats att jag skulle få dem innan torsdag för jag ska ta med mig några foton till scrapbooking- kursen, som börjar kl 19.

Kursledaren ville veta tema på mina foton, så att hon kunde förbereda papper och annat som skulle passa. Mitt tema är kärlek! Jag ska ta med bilder från olika resor. Två bilder från varje resa. En bild på mig och Lenny och en bild på resmålet. Det ska bli jättespännande att se vad jag får lära mig!

Lovar att lägga ut ett smakprov från min första kurs! =)

Här är bilder på mormor och hennes barnbarnsbarn, som jag framkallat.


Så fina!!!

Kommentarer

Marie sa…
ser fram emot att se dina alster från scrapbookingen...fick några av mina beställda papper idag...sugen på att greja men har inte riktigt tid just nu.

vi har bokat in och ska gå på stämpel och scrap mässan den 8 mars om du vill gå med.

kramkram
Jag hade jättegärna gått med 8 mars, men jag tror att vi är i Dalsland då. Får passa på när jag och Lenny är lediga samtidigt. Han jobbar ju varannan helg nu.

Va kul det ska bli att träffas på lördag!!

Kramar
Anonym sa…
Vad skönt att det är bättre nu. Aldrig roligt när det är hårt på jobbet. Det är svårt att dra sig undan och vara för sig själv. Ha det bra!
//Maria
Anonym sa…
Säg bara till om de blir mer "problems" så fixar ja de vettu!!
kram
//Din Bror

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e