Fortsätt till huvudinnehåll

Mycket bättre!

Idag mår jag mycket bättre! Det var igår som jag åkte på några törnar på jobbet och gick hem med fruktansvärd huvudvärk och nacksmärtor. Idag har allt rett ut sig! Så skönt!

De är verkligen hur snabba som helst på POSTFOTO.se! =)

Jag beställde foton i söndags och idag låg de i postlådan. Jag hade hoppats att jag skulle få dem innan torsdag för jag ska ta med mig några foton till scrapbooking- kursen, som börjar kl 19.

Kursledaren ville veta tema på mina foton, så att hon kunde förbereda papper och annat som skulle passa. Mitt tema är kärlek! Jag ska ta med bilder från olika resor. Två bilder från varje resa. En bild på mig och Lenny och en bild på resmålet. Det ska bli jättespännande att se vad jag får lära mig!

Lovar att lägga ut ett smakprov från min första kurs! =)

Här är bilder på mormor och hennes barnbarnsbarn, som jag framkallat.


Så fina!!!

Kommentarer

Marie sa…
ser fram emot att se dina alster från scrapbookingen...fick några av mina beställda papper idag...sugen på att greja men har inte riktigt tid just nu.

vi har bokat in och ska gå på stämpel och scrap mässan den 8 mars om du vill gå med.

kramkram
Jag hade jättegärna gått med 8 mars, men jag tror att vi är i Dalsland då. Får passa på när jag och Lenny är lediga samtidigt. Han jobbar ju varannan helg nu.

Va kul det ska bli att träffas på lördag!!

Kramar
Anonym sa…
Vad skönt att det är bättre nu. Aldrig roligt när det är hårt på jobbet. Det är svårt att dra sig undan och vara för sig själv. Ha det bra!
//Maria
Anonym sa…
Säg bara till om de blir mer "problems" så fixar ja de vettu!!
kram
//Din Bror

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni