Fortsätt till huvudinnehåll

Ladda batterierna

Nu laddar jag batterierna, så att jag kan ta lite kort imorgon. Känns även som jag laddar mina egna batterier. Skönt att inte ha så mycket inplanerat. Vi fick oväntat besök idag och det var perfekt för då fick vi en anledning att städa. Nu är det så fin här, så att jag kan plugga lite imorgon utan att störas av tankar på allt som borde göras. Jag har dessutom hunnit med att tvätta två tvättar.

Imorgon kanske jag ska måla sista lagret vit färg på väggen, som jag målat två gånger nu. Sedan har jag planer på att skruva ihop super-rea-sängborden från IKEA. Det kommer bli så fint med dem i vårt sovrum! =)

Har även hunnit med att ro lite innan gästerna kom. Och precis när gästerna hade gått, så blev vi inbjudna till grannarna. Vi spelade När & Fjärran. Skoj!

Snart dags att sova!

Hoppas ni haft en bra lördag

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni