Fortsätt till huvudinnehåll

Körslaget!

I V75 sprang fyra hästar min väg och spelet kostade 6 kr. =)

På Stryktipset rullade bollen min väg i nio matcher. Hade jag fått 10 rätt hade det blivit 108 kr. Min stryktipsrad kostade 32 kr.

Nu ska jag ta en match i Betapet med min bror Patrik. Därefter ska jag laga mat. Under tiden som pommesen blir klara i ugnen ska jag duscha. Sedan blir det Körslaget och kotletter, pommes och bearnaisesås. Gott!

Ha en go kväll!

Kram Ellinor

Kommentarer

Anonym sa…
Vi tippar på jobbet, fotboll. Jag har lyckats med bedriften att bara få två rätt. Det är nästan lika svårt som att få 13 rätt. (Jag hade 4 garderingar)
Anonym sa…
GRATTIS du har tur i kärlek men otur i spel. Va bra att det inte är tvärtom!! Fast bäst hade ju varit om du hade haft tur i båda.
Kramar från Maria H
Haha, någon gång måste man väl vinna, eller?! Skam den som ger sig!

Vi spelar också på jobbet! Fast vi har bara enkelrader och spelar 2 och 2. Jag och Camilla är ett lag och vi har lyckats att ta oss upp från botten av tabellen till mitten, inte illa. Nu ska vi upp i topp!

Ha en skön söndag!
Nu är det dags att sova!

Kram till
Maria Henriksson och Maria Lundin
(Du får börja blogga du med Maria H)

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni