Fortsätt till huvudinnehåll

Helg! Mysigt!

Idag ska vi spela för lite pengar på fotbollslag, hockeylag och hästar som vi hoppas kommer skrälla. Hehe, det vill säga vinna fast ingen trodde det!

Vi spelar inte ofta och aldrig för mycket pengar, men det är väldigt kul att spela. Om vi aldrig spelar kommer vi heller aldrig att vinna!

Denna vecka har jag börjat jobba och på måndag är det dags för Lenny att börja på sitt nya jobb! Så spännande! Jag hoppas att han kommer trivas som fisken i vattnet!

Nu åker vi och spelar!

Skriver på bloggen senare och meddelar hur det gått med vårt tippande!

Förmodligen inga vinster, men det är spännande så länge det varar!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni