Fortsätt till huvudinnehåll

Fixat i sovrummet!

Just nu snurrar det in tvätt i tvättmaskinen med ett spännande sköljmedel! =) Köpte Comfort på ÖB idag med doften vanilj och viol. Intressant! Hoppas kläderna kommer lukta gott.

Idag har jag skruvat ihop sängborden från IKEA. Så gott att slippa pallarna som vi haft som sängbord tidigare. Nu ligger våra böcker där på sängborden och väntar på att vi ska gå och lägga oss och läsa dem!

Min sida!! Här ligger Nora Roberts "Blå Dahlia" och väntar! =)Häromdagen kom ju gardinerna jag beställt från Ellos. Det är panellängder vid namn Tilde, 70% rabatt, så de kostade 39 kr. Köpte ett par till datarummet och ett par till rummet som jag målar i just nu. Så här kommer bild på gardinerna i datarummet. Det får bli en bild på de i det andra rummet när jag målat klar där.Just det höll nästa på att glömma att jag smyckat väggen i sovrummet med stenar också! Kul att få upp lite på väggarna. Det är ju verkligen på tiden. Vi har ju bott här i ett år nu! =)Denna vecka går Lenny på sitt ordinarie schema, så på tisdag kommer han att gå upp kl 04.00, usch, vad tidigt...Som tur är så är inte Lenny så sömnberoende som jag. Jag behöver minst 7 timmar sömn. Lenny klarar sig bra med 5 timmar. Det är verkligen underbart att han har jobb och att han trivs så bra!!

Ha en bra söndags kväll! Och en bra start på veckan!!

Kramar Ellinor

Kommentarer

Linda Linder sa…
Va fint det har blivit :) Det är verkligen kul att inreda! Ses på lördag:)
KRAMAR

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni