Fortsätt till huvudinnehåll

Snart ett år!

Nu har vi snart bott här i Brunstorps By i 1 år.

Lite nostalgi från Eketrägatan och vår gamla lägenhet:

Det var underbart att ha det här stora fina trädet precis utanför vardagsrumsfönstret och sovrumsfönstret, men jag saknade sååå att bara kunna gå ut, utan att behöva gå ner för en massa trappor. Och det kan jag NU!

Det här fönstret tyckte jag jättemycket om i lägenheten! Nu har vi massor med fönster i vårt nya boende! =) På bilden ser ni det stora fina trädet på sommaren!

Det var framför allt på sommaren längtade jag ut till solen och packade med mig: något att sitta på, vatten, något att läsa m.m. och gick sedan tre trappor ner och runt hyreshuset ut på gräsmattan. Sommaren 2008 har jag bara gått ut och satt mig på vår veranda. Underbart!


Vi gjorde verkligen rätt som flyttade hit!

Idag har jag och Lenny varit ute på promenad! Vi promenerade till Matbiten och käkade pizza och sedan promenerade vi hem igen!

Dags att äta lite kvällsmat och tända ljus!

Mys!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni