Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt läge!

Sädär ja, nu blev det lite mer vinter på min blogg!

Imorgon är det FINAL på min kurs i akryl. Jag kommer sakna tisdagarna. Måla av sig är underbart! Kul att det blivit så många olika tavlor under dessa 10 veckor. Det tog nog ungefär 3 tillfällen innan jag kom underfund med hur akrylfärgen fungerade. Borde fixa lite extra fika till oss imorgon.

Jag ska komma ihåg att ta kort på de julklappar jag målat innan jag packar in dem! Roligt att ha de tavlor jag ger bort på kort, så kan man ju hoppas att jag utvecklar mitt måleri!

I helgen åker jag, Lenny och brorsan och hälsar på vår yngre bror i Karlstad. Vi ska även se på hockey: Färjestad BK - Frölunda Indians.

God Natt Igen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni