Fortsätt till huvudinnehåll

Julkortspysselkväll!

Linda och Marie dök upp framåt 16:00. Marie hade med sig en hel IKEA-kasse med pysselgrejor till julkort. Spännande!

Linda hade med sig en hel verktygslåda med grejor för halsbandstillverkning!

Vi började med att äta middag, sedan förflyttade vi oss in i vardagsrummet och började vår "tomteverkstad". Linda tillverkade julklappar och jag och Marie gjorde julkort.

Här är Marie och Linda.

Efter några timmars pyssel med julmusik förflyttade vi oss in i köket igen för en fika. Sedan pysslade vi i några timmar till.

Marie har varit på julkortskurs och lärde mig hur man gör dessa julkort! Kul!

Jag hann även med att göra dessa julkort!


Nu ska jag strax gå och lägga mig! Imorgon kommer Simone och Björn hit på adventsfika!Avslutar bloggande med nallarna med tomteluva, som pryder köksfönstret!

Kommentarer

Linda Linder sa…
Tack för en jättemysig kväll! Tiden flög verkligen iväg :( Ses och hörs! KRAMAR
Anonym sa…
Vilken mysig pysselkväll ni verkar haft!
Kram Maria H
Anonym sa…
Tack för igår...ses snart..kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni