Fortsätt till huvudinnehåll

Dop

Idag döptes River Felix Leon Kinhult i Dals-Eds kyrka. Efter dopklänningen satte mamma Emilie på honom en liten söt slips. Här är en glad River tillsammans med min bror och Rivers pappa Daniel.

Fina presenter!

Vi förevigade även fyra generationer! Mormor Inga-Maj, pappa Daniel med River och vår mamma Carina.

Här är lilla syster Evelina och pappa Sven.

Här är Evelina och River.

Här är Petra och Rivers stora syster Gabriella.

Här är Oscar, Daniel och River.

Här är jag och lilla syster Evelina.

Här är kort på mina syskon. Patrik och Evelina. Patrik kallar det här för "Dear in headlights". Vi fick även mamma och pappa att ställa upp på denna lilla fotolek, men dom korten vågar jag inte lägga ut här.

Avslutar med ett kort på mig, Evelina och Patrik.

Förutom dopet så har vi även hunnit med fyra Buzz-tävlingar i helgen. Igår spelade jag, Patrik, Lenny och Oscar. Idag spelade jag, mamma, mormor och Annika första matchen och jag, mormor, Oscar och Evelina andra matchen.

I morgon är det fars dag, så då ska jag, Lenny, Evelina och Patrik åka och fira pappa i Färgelanda.

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni