Fortsätt till huvudinnehåll

Dop

Idag döptes River Felix Leon Kinhult i Dals-Eds kyrka. Efter dopklänningen satte mamma Emilie på honom en liten söt slips. Här är en glad River tillsammans med min bror och Rivers pappa Daniel.

Fina presenter!

Vi förevigade även fyra generationer! Mormor Inga-Maj, pappa Daniel med River och vår mamma Carina.

Här är lilla syster Evelina och pappa Sven.

Här är Evelina och River.

Här är Petra och Rivers stora syster Gabriella.

Här är Oscar, Daniel och River.

Här är jag och lilla syster Evelina.

Här är kort på mina syskon. Patrik och Evelina. Patrik kallar det här för "Dear in headlights". Vi fick även mamma och pappa att ställa upp på denna lilla fotolek, men dom korten vågar jag inte lägga ut här.

Avslutar med ett kort på mig, Evelina och Patrik.

Förutom dopet så har vi även hunnit med fyra Buzz-tävlingar i helgen. Igår spelade jag, Patrik, Lenny och Oscar. Idag spelade jag, mamma, mormor och Annika första matchen och jag, mormor, Oscar och Evelina andra matchen.

I morgon är det fars dag, så då ska jag, Lenny, Evelina och Patrik åka och fira pappa i Färgelanda.

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e