lördag 2 augusti 2008

Min dag!!!

Vi började dagen med en härlig hotellfrukost, sedan åkte vi till Köpenhamns köpcentrum "Fisketorvet". Där köpte jag en jättefin kalender inför jobbstarten och en söt pennvässare. Under dagen fick jag massor av fina grattis-SMS av vänner och familj! Tack <3 det värmde massor!!!

Efter att vi lämnat mina nyfyndade saker på hotellrummet och vilat en liten stund åkte vi in till Köpenhamns Central. Jag längtade efter Nyhavn och Magnum vit och Lenny sa inte nej till en Tuborg!

Så här såg utsikten ut där vi satt och gottade oss i solen!

Det var hur varmt som helst så vi letade oss ner till hamninloppet och kollade på båtarna. Där fläktade det lite mer! Här är Lenny med en av "Paddan-båtarna" i bakgrunden.

Så var det dags att gå till Tivoli! Vi gick igenom "Den kungliga parken" även idag och satte oss i skuggan en stund och vilade våra fötter! Jag undrar hur långt vi gått under dessa två dagar egentligen?!

Tivoli var mysigt, men mycket mindre än Liseberg.

Kvällen avslutades med en middag på Hereford Beef som låg inne på Tivoliområdet! SMS:en fortsatte att strömma in under dagen och kvällen! Tack alla ni som kom i håg mig!!!

Tack min älskling för en supertrevlig födelsedag i Köpenhamn!!
Kram Ellinor

1 kommentar:

Maria sa...

Vilken fin dag ni verkar ha haft. Själv fyller jag ju i november, så någon uteservering lär det inte bli. Om det inte blir någon resa...
Grattis!