Fortsätt till huvudinnehåll

Helgen är här!

Jag var så glad att schemat äntligen var klart igår när jag åkte från jobbet, så jag ringde hem till Lenny och föreslog att vi skulle gå ut och äta! =) På väg in till stan planerade vi även att gå och se Arn på bio, men det visade sig att det bara fanns 7 platser kvar till kvällens föreställning och dessa platser var naturligtvis utspridda. Vi åkte hem och såg på film istället!

Idag har Lenny varit hos tandläkaren och jag har varit på stan och letat presenter till Lennys mamma som fyller år på måndag. När vi kom hem passade jag på att se på ytterligare en film medan Lenny sov bort den värsta bedövningen.

Imorgon har vi ordnat biljetter till Arn!

När det är som finast ljus ute så har jag sällen med mig digitalkameran. Häromdagen när jag och Lenny var ute på promenad hade jag iallafall med mig mobilen. Ser framemot den dag jag har en finfin mobil med 3.2 megapixel.

Nu när jag börjat arbeta igen har jag så fullt upp att jag blandar ihop dagarna. Jag har hunnit med att hälsa på två kompisar efter jobbet denna vecka. Har även jobbat över varje dag för att bli klar med schemat. Det känns som om det var fyra veckor sedan jag började arbeta. Vi har hunnit med så mycket på så kort tid. Skolstarten känns kanonbra!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e