lördag 23 augusti 2008

Helgen är här!

Jag var så glad att schemat äntligen var klart igår när jag åkte från jobbet, så jag ringde hem till Lenny och föreslog att vi skulle gå ut och äta! =) På väg in till stan planerade vi även att gå och se Arn på bio, men det visade sig att det bara fanns 7 platser kvar till kvällens föreställning och dessa platser var naturligtvis utspridda. Vi åkte hem och såg på film istället!

Idag har Lenny varit hos tandläkaren och jag har varit på stan och letat presenter till Lennys mamma som fyller år på måndag. När vi kom hem passade jag på att se på ytterligare en film medan Lenny sov bort den värsta bedövningen.

Imorgon har vi ordnat biljetter till Arn!

När det är som finast ljus ute så har jag sällen med mig digitalkameran. Häromdagen när jag och Lenny var ute på promenad hade jag iallafall med mig mobilen. Ser framemot den dag jag har en finfin mobil med 3.2 megapixel.

Nu när jag börjat arbeta igen har jag så fullt upp att jag blandar ihop dagarna. Jag har hunnit med att hälsa på två kompisar efter jobbet denna vecka. Har även jobbat över varje dag för att bli klar med schemat. Det känns som om det var fyra veckor sedan jag började arbeta. Vi har hunnit med så mycket på så kort tid. Skolstarten känns kanonbra!

Kram Kram

Inga kommentarer: