torsdag 10 april 2008

Dalsland nästa!

Nu börjar planerna för sommaren ta form! Tänk att jag fyller 30 år, ojojoj, vad tiden går fort. Den 7 april hade jag haft mitt körkort i exakt 10 år. Jag tog mitt körkort i Malung. Glömmer aldrig den dagen. Jag lyssnade på freestyle medan jag väntade på att det skulle bli min tur för att lindra min nervositet. Vi körde upp vid Malungs Folketspark. Vi var några stycken som körde upp och det visade sig att det bara var jag som klarade uppkörningen. Bilskoleläraren var ensam med två körskolebilar vid Malungs Folketspark och frågade mig och jag kunde köra den ena bilen åt honom. Det var en härlig och läskig känsla att köra ensam i en bil för första gången, efter så mycket träning med någon bredvid.

Det är så fantastiskt att få möjlighet att bo utanför stan och se alla solnedgångar. Alla solnedgångar och himlaspel påminner mig om fotbollsträningarna på Bölevallen, med Rölanda IF. Jag vet inte hur många vackra solnedgångar jag har sett under och efter träningarna där. Jag kan aldrig se mig mätt på dem och vill så gärna fotografera dem. Jag behöver ingen hund för att gå på promenader, jag behöver fin himmel.

Igår upptäckte jag ett jättestort och härligt moln utanför fönstret som jag var tvungen att föreviga. På kortet kan ni även se min kamera.

Jag var även ute på en promenad i onsdags och fick skåda detta vackra skådespel.

Den här bilden vill jag också visa er!

Imorgon åker vi upp till pappa för att fira hans födelsedag!

Hoppas att ni alla får en trevlig helg! En extra hälsning sänder jag till mamma och Evelina som är i Lindvallen och åker skidor!

/Ellinor

Inga kommentarer: