Fortsätt till huvudinnehåll

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se:


Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället.

Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se:
  • Caisas resa genom krisen
  • Caisas resa till kärleken
  • Slussvaktarinnan i Töcksfors
Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker.

Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för er som upplever samma som jag gjorde då, som jag skriver.

Jag är utbildad specialpedagog och har träffa många elever med lässvårigheter. Jag skriver för att ni en gång ska få möjlighet att läsa en hel bok.

Det är fantastiskt att det finns människor som läser över tio böcker på 200-300 sidor under en sommar. Jag är inte en av dem. Jag läser långsamt och är jätteglad om jag hinner läsa tre böcker under en sommar. Det har jag snart lyckats med. I sommar har jag läst två böcker och läser den tredje nu. 
Om det hade funnits fler kortromaner hade jag kommit igång tidigare med min läsning och inte börjat läsa flera böcker, men aldrig riktigt kommit in i dem på grund av stress. Jag hoppas och tror att mina kortromaner kan få den som aldrig läst en bok att lyckas läsa en bok. Jag hoppas och tror att mina kortromaner är perfekta för de som levt under stress en längre period och inte kunnat läsa böcker på länge. Jag hoppas och tror att många med lässvårigheter kommer kunna läsa mina böcker. Det viktiga är inte hur snabbt vi läser, utan att vi kan läsa och njuta av att få vara i en annan värld en liten stund.

Önskar er en fin dag!
Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni