tisdag 23 juli 2019

Se målet, ta ett steg i taget och njut längs vägen mot målet

Det är svårt att attrahera in rätt människor i livet, när vi upplever att vi inte duger som vi är. Det är svårt att bjuda in det vi vill ha mer av, när våra tankar om oss själv drar ner oss.
Skalbaggen tar ett steg i taget. Det är en milslång sandstrand och målet är att nå den vita vackra fjädern. Det spelar ingen roll hur många dagar och nätter det tar. Magkänslan säger att målet nås när det är meningen.Skalbaggen jämför sig inte med andra längs vägen. Vet att kroppen duger precis som den är. Njuter av vågorna och sanden, längs vägen mot målet.
Vill du finna dig själv. Känna att du duger precis som du är. Kunna njuta på vägen mot dina mål. Då är min kurs rätt för dig. Varmt välkommen!
1 kommentar:

http://tittelina.blogspot.com sa...

Har kommit underfund med det sent i livet, att "saker och ting" händer när jag är mogen för det. Inte förrän det redan har hänt som jag fattat det. Kan jag tycka är synd nu, men så är väl livet tänker jag. Iaf är jag en sådan person.

Dina ord får mig att fundera. Bra.

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...