Fortsätt till huvudinnehåll

Nya utmaningar

I april 2019 skapade jag en hemsida för mitt företag. Ett första steg. Ett viktigt steg. Det var spännande och läskigt. Jag har bjudit in (attraherat) möjligheten att hjälpa andra i mitt liv under många, många år, men har inte varit redo förrän nu.I maj 2019 skapade jag en onlinekurs i personlig utveckling. Min vän Elin gick kursen gratis och gav mig värdefull respons, så att jag kunde förbättra min kurs ytterligare. I dag arbetar fjorton modiga människor med min kurs. De har kommit olika långt i kursen. Några är på första veckan andra är på andra veckan eller tredje veckan. Tre deltagare är nu inne på sin sista vecka. Tack vare deras engagemang i sitt eget liv har deras utveckling tagit flera steg framåt. De har blivit medvetna om var de befinner sig i livet, accepterat och börjat våga tänka nytt.

Deras utvärdering av kursen kommer göra det möjligt för mig att förbättra den ytterligare för de deltagare som kommer gå min kurs i höst.

Jag är så tacksam att jag får möjlighet att göra det jag drömt om så länge. Jag coachar gärna genom att lyssna loss. Vi bär alla svar inom oss, men ibland får vi inte tillgång till dem för att vi inte riktigt har kontakt med oss själv. Jag kan hjälpa dig att få kontakt igen.

Innan sommaren är slut kommer tjugo modiga människor ha startat min kurs. Fantastiskt. Vill du vara med? Vill du också gå min kurs?

Anmäl dig här:
https://ellinor-wikman-livscoach.webnode.se/kontakt/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni