onsdag 10 juli 2019

Nya utmaningar

I april 2019 skapade jag en hemsida för mitt företag. Ett första steg. Ett viktigt steg. Det var spännande och läskigt. Jag har bjudit in (attraherat) möjligheten att hjälpa andra i mitt liv under många, många år, men har inte varit redo förrän nu.I maj 2019 skapade jag en onlinekurs i personlig utveckling. Min vän Elin gick kursen gratis och gav mig värdefull respons, så att jag kunde förbättra min kurs ytterligare. I dag arbetar fjorton modiga människor med min kurs. De har kommit olika långt i kursen. Några är på första veckan andra är på andra veckan eller tredje veckan. Tre deltagare är nu inne på sin sista vecka. Tack vare deras engagemang i sitt eget liv har deras utveckling tagit flera steg framåt. De har blivit medvetna om var de befinner sig i livet, accepterat och börjat våga tänka nytt.

Deras utvärdering av kursen kommer göra det möjligt för mig att förbättra den ytterligare för de deltagare som kommer gå min kurs i höst.

Jag är så tacksam att jag får möjlighet att göra det jag drömt om så länge. Jag coachar gärna genom att lyssna loss. Vi bär alla svar inom oss, men ibland får vi inte tillgång till dem för att vi inte riktigt har kontakt med oss själv. Jag kan hjälpa dig att få kontakt igen.

Innan sommaren är slut kommer tjugo modiga människor ha startat min kurs. Fantastiskt. Vill du vara med? Vill du också gå min kurs?

Anmäl dig här:
https://ellinor-wikman-livscoach.webnode.se/kontakt/

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...