Fortsätt till huvudinnehåll

Du har ett hem

Samtalade med en kär vän igår. Vi pratade om mitt nya favorituttryck: zooma ut. När livet känns stökigt och jag inte orkar städa upp, så önskar jag att jag kunde zooma ut. Se hur jag förflyttar mig utanför mig själv, utanför mitt hem, lämnar jordens yta för min inre syn och ser jorden uppifrån som en liten prick. 


Från min plats i universum skulle jag se alla människor som inte har rinnande vatten i sitt hem, alla människor som bor i plåtskjul med jordgolv och alla de människor som inte har något hem. 


När jag kommer tillbaka igen är jag tacksam att jag har ett hem att städa.


(I min kurs kan vi öva tillsammans. Klicka här så får du veta mer: https://ellinor-wikman-livscoach.webnode.se/jobba-med-mig/)

Fotot är hämtat från skrivpuff.blogspot.se

Kommentarer

Ljusletaren sa…
Fin tanke!
Att tillåta sig att njuta är inte helt fel.
Ja bra att få perspektiv på tillvaron.

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni