Fortsätt till huvudinnehåll

Vägen fram - del 20 av 24

Fjärilar i magen, är bara förnamnet. Jag som alltid tänkt att det bara skulle bli kaos med en man i köket på äldre dar, men att ha Harry i köket gick som en dans. Vilken karl!

Han berättade mycket om sin son och barnbarnen, tvillingarna. Han skulle köpa julklappar till dem idag och frågade mig om råd. Jag ville så gärna berätta om My, att hon sagt upp kontakten med mig, men gjorde det inte. Hur berättar man en sådan sak, utan att känna skuld?

Han blev verkligen överraskad, när han såg att hans inköpslista satt på mitt kylskåpet. Jag berättade att jag inte skrattat så mycket på evigheter och tackade honom för hans uppfinningsrikedom.

Jag har redan skickat ett sms till Harry och klockan är inte ens åtta på morgonen. Han kommer hit på måndag, på självaste julafton. Bara fyra dagar kvar, men känns som en hel evighet. Jag tror jag är kär.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In