Fortsätt till huvudinnehåll

Vägen fram - del 18 av 24

Nu finns ingen återvändo. Jag skickade brevet och snart kommer det till honom. Det är en evig väntan och jag ångrar mig varannan minut ungefär, varje gång jag tittar på mobilen och ser att han inte har svarat.

Jag startar TV:n i vardagsrummet för att få tiden att gå. Det är ett ungdomsprogram och de pratar om något som heter Youtube. Jag börjar fundera på om jag har internet på min mobiltelefon och om jag skulle ta och lyssna på den där låten av Magnus Uggla, som Harry skrev om.

Magnus Uggla - Ska vi gå hem till dig

Till min stora glädje får jag det att fungera och jag hinner lyssna på låten fyra gånger innan det plingar till i mobilen. Jag blir riktigt rädd. Jag som aldrig har ljud på mobilen. Är det sådär det låter när jag får ett sms?

"Vi ses imorgon klockan 10 på angiven plats. Jag står där med en ros. Kram Harry"

Jag blir alldeles varm i ansiktet. Står där med en ros? Vad ska alla tycka?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni