Fortsätt till huvudinnehåll

Vägen fram - del 12 av 24

"Hej Harry!
Tack för ditt brev!
Ja, det var sannerligen ett märkligt sätt att träffas på. I sanningens namn har vi ju ännu inte träffats, men det ska verkligen bli trevligt att lära känna dig via breven.

Så trevligt att du har en son. Jag har en dotter som heter My. Hon ska fylla 43 år och jag har precis nåtts av nyheten att jag blivit mormor. Har din son några barn?

I skrivandets stund ser det ut som om jag kommer att fira jul ensam i min lägenhet. En middag i december vore väldigt trevlig.

Avslutar med några frågor till dig:
  • Vilket år är du född?
  • Är du från Göteborg från början?
  • Vilken är din favoriträtt?
Min adress:
Margot Lennartsdotter
Husargatan 26
411 22 Göteborg

Kram Margot"

Tiden går fort när man har roligt. Det tog längre tid att skriva brevet än vad jag tänkt mig. Jag väger varje ord på guldskål. Vänliga hälsningar eller kram? Jag tog mod till mig och skrev kram. Nu ska jag skynda mig ner för att lägga det på lådan innan den töms för dagen. Att växa genom möten. Livet är spännande. Så oväntat och välkommet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni