Fortsätt till huvudinnehåll

Vägen fram - del 10 av 24

Nu är ni säkert väldigt nyfikna. Jag kommer inte göra er besvikna. Självklart ville jag bli den lycklige vinnaren av Harrys inköpslista. Ni ska veta att jag såg mig omkring denna gång, trots att det var rusning. Den första kundkorg jag fick tag i var den rätta. Jag tänkte ju att han stod där och såg på mig, men jag kunde inte se någon äldre man någonstans.

Jag vågade inte titta på Harrys inköpslista förrän jag kom hem. Det vore ju verkligen inte bra om jag började gapskratta igen och han stod och iakttog mig. Hans handstilen fick mig att förstå att det var hans inköpslista, men när jag kom hem blev jag förvånad.

Det var ingen inköpslista. Det var ett brev till MIG.

"Kära Margot!
Vilken överraskning att jag fick ett sms av dig igår. Jag är ledsen att jag svarade så sent, men jag var på söndagsmiddag hos min son och hade lämnat mobilen hemma. Jag tycker att det är ofint att sitta med mobilen vid bordet, när man blivit bjuden på middag. Nog om det.

Vilket trevligt och annorlunda sätt att mötas på. Tänk att det var just du som hittade min inköpslista. Fantastiskt Margot. Det vore roligt om du ville svara på mitt brev. Jag avslutar med några frågor:
  • Vem ska du fira jul med?
  • Har du lust att äta middag någon dag?
Här är min adress:

Harry Johnsson
Eklandagatan 64C
412 61 GÖTEBORG

Vänliga hälsningar
Harry"

Det här blir en spännande vecka!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni