Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 144, augusti - inspirationsord: upptagen

Efter några år tillsammans upplevde hon att han inte hade någon framåtanda. Han ville bara ägna sig åt sitt fritidsintresse och i den världen fanns ingen plats för henne. Hon såg sig själv dräneras på kreativitet, då hon lät frustrationen över att han inte var den hon hoppats, uppta allt för mycket av hennes tid.

Han tyckte att hon var så upptagen hela tiden. Hon verkade anse att hon var bättre än honom och det tålde han inte. Det var som om de seglade åt var sitt håll, men hade glömt att det fanns en lina som höll de båda segelbåtarna samman, så att de inte kunde segla ifrån varandra. Och vem kunde segla utan vind.

Kommentarer

Kalle Byx sa…
Dags att gå skilda vägar.
*Sorgligt. En text som får mig att tänka på vikten av att tala med varandra i en relation och hur betydelsefullt det är att se varann.

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni