Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 21, mars - inspirationsord: dra

Kung av sand (del 1)

Det susande i öronen. Rundgång på scenen långt bort fast ändå nära. Var var Lisa? Varför var kön så lång? Var fanns legitimationen? Hur lyckades hon ta sig in?

Framför David stod en liten blond tjej med svart kjol, vit blus och vita skor. Hon vinglade lite och kunde inte stå stilla. Det var inte svårt att gissa att hon var kissnödig.....och full. Det stod ju trots allt i kö till festplatsens blåa motbjudande små toaletter. Han mindes historier som berättats om människor som råkat ut för elaka bus, när de besökt dessa för att uträtta sina behov. Jonas och Leffe stod och väntade vid öltältet. De skulle aldrig utsätta honom för något sådant. Han väcktes ur sina tankar när hon tappade balansen. Hon tog ett steg bakåt och trampade på hans fot.

Hon var så kissnödig att det kändes som om en olycka skulle ske vilken sekund som helst. Var var Lisa? Legitimationen och en hundralapp låg i alla fall i bh:n. Hon log när hon upptäckte det. I bh:n? Det var någon som höll henne upprätt. Varma händer mot hennes rygg.
- Men är ni klara snart eller? skrek hon och i samma stund öppnades en av dörrarna och hon stapplade fram mot den, men innan hon gick in vände hon sig om och avfyrade ett leende mot människan med de varma händerna. KISSA! tänkte hon och glömde tid och rum.

David kände doften av hennes hår innan hon gick in i ett av båsen. Hon var säkert 15-20 cm kortare än honom och hon vägde inte mycket. För några sekunder sedan höll han henne upprätt och hon lutade hela sin kroppstyngd mot hans händer. Det var inte förrän hon drog upp hundralappen ur bh:n som han såg hennes ansikte i profil. Hon log mot sedeln, som om hon glömt att hon lagt den där. Nu var hon inne på en av toaletterna, men innan hon gick in, så flörtade hon med honom. Han var också kissnödig, men eftersom han bara druckit en öl var det inte så farligt. Han ville inte riskera att missa henne när hon kom ut igen, så lämnade plats åt de som fanns bakom honom i kön. Klockan gick långsamt. Förbandet började spela på scenen. Han hörde dem, men kunde inte se dem. Toaletterna låg lite avsides. Efter sju minuter och tio sekunder gick han fram och knackade på toalettdörren, där han visste att hon fanns.

Kommentarer

foxy sa…
Mums härlig början på en sommarflirt ;-)
Vad har hänt? Jag blir lite orolig. Hoppas det ordnar sig.
Kalle Byx sa…
Början på en längre berättelse...
Unknown sa…
Rolig text och skönt roligt att hon verkligen var SÅ kissnödig. "KISSA! :)
Tyckte om hur du låter henne vara så där onyktert obrydd i att hon tappar balansen och obrydd i om någon tänker något runt det och hur de där händerna ändå sätter sig där hos henne, typ... bra skildrat.
Joni sa…
Du skirver bra du. Fängslande.
Vill bara läsa mer! Väntar på fortsättningen!

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni