onsdag 21 januari 2015

Skrivpuff 20 - inspirationsord: MASSA

Skepparkorv, renkorv, älgkorv.....skepparkorv, renkorv, älgkorv. Kom och smaka! Får det lov att vara en bit korv till damen? Den kringresande mannens röst ljöd klar och tydlig i folkvimlet. Inte behövde hon korv? Ändå kunde hon inte slita blicken ifrån honom. Det var som om hon mött honom förut, hans själ, i ett tidigare liv. I folkmassan kunde hon gömma sig och när han tittade åt hennes håll, så låtsades hon att hon skulle köpa bakplåtspapper och plastfolie i ett närliggande stånd. Hon visste inte hur länge hon hade lyssnat till hans röst, men när hon somnade den kvällen drömde hon om korvar. Hon visste att hon skulle få träffa honom igen. När hon vaknade tackade hon Gud för att marknaden pågick i dagarna två. Idag skulle hon se honom i ögonen och ta reda på mer. Vad hade de haft för relation i livet före detta? Hade han varit hennes man? Hennes syster? Hennes älskarinna? Kanske tillhörde hennes själ en man i tidigare liv? Kanske tillhörde hans själ en kvinna i livet före detta?

7 kommentarer:

Öppet spår sa...

Spännande, vill höra mer. Hur gick det, var han verkligen där nästa dag?

Charlotte sa...

Tänk vad lite korv kan åstadkomma!

Kalle Byx sa...

Jisses.

http://tittelina.blogspot.com sa...

En själsfrände. Kanske i detta livet som pågår nu?

Ellinor Wikman sa...

Ethel! Kanske är de tvillingsjälar som möts igen och kommer ha en nära relation även i detta liv, eftersom de har ett gemensamt andligt syfte! :)

http://tittelina.blogspot.com sa...

Förstår din tanke ☺.

Ellinor Wikman sa...

<3

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...