Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpuff 13 - inspirationsord: RAK

Själen hade hopp om att vägen mot målet skulle vara spikrak, men själen anade att så inte var fallet. Ty i undervisningen mellan två liv hade själen fått veta att den kropp som valdes för nästa jordeliv kunde vara aningen bångstyrig. Detta kunde bland annat innebära att den inneboende själen inte hade mycket att säga till om när kroppens känslor av otillräcklighet tog över. Ett viktig delmål var således att hitta verktyg för att få känslorna att vibrera i mer positiv anda, så att tankarna kunde vändas och själen få utrymme att nå målet.

På en slingrig väg mot målet samarbetar sedan länge kropp och själ. I samklang kan vägen stundom bli rak och blomstrande vacker.

Skrivpuffen

Kommentarer

Tintomara sa…
Hoppas på många blomstrande fält intill den rakaste vägen mot målet! Fint beskrivet.
Härlig text. Visst är tanken på flera liv spännande.
Du fortsätter att andas hoppfullhet :-)!
Mycket intressant! Gillar så'nt här :)
Tack för alla fina kommentarer! Imorgon ska jag läsa era texter. Ska bli spännande! Sov gott!

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.