onsdag 21 augusti 2013

Som ett nytt liv

Under 3-4 års tid har mitt jobb stressat mig mycket i perioder, vilket har påverkat mig negativt såklart. Det svåraste har varit värken. Rygg, nacke och axlar har gjort sig påminda och under de tyngsta veckorna har huvudvärken kommit på tisdag eller onsdag kväll, när jag försökt slappna av. På torsdagen har värken varit så svårt att den orsakat migrän som gjort att jag sovit mig igenom kvällen. Det är tungt att ha det så i längden. Äta, sova, jobba. Det finns ju så otroligt mycket annat i livet. :-)

Jag vet att jag inte är ensam.

Jag älskar mitt jobb. Älskar att jobba. Jag vill jobba med massor med energi, men jag vill även ha massor med energi hemma.

Det är så underbart att känna att jag kanske hittat en lösning på problemet. Jag har ju bara arbetat några veckor efter semestern, men hoppas verkligen att jag ska kunna fortsätta hantera stressen resten av livet. :-) Hoppfull!

Hoppas att mina erfarenheter kan hjälpa andra som befinner sig i en liknande situation. Jag kommer att skriva om hur jag lyckats hantera stressen i min blogg.

Promenad är en del av "medicinen". Den är så viktig att jag sätter punkt här och fortsätter skriva imorgon.

Ha en skön kväll! :-)

Inga kommentarer:

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...